Recikla

Vastaanotto ja myynti:
Luolakalliontie 23, 21420 Lieto

Vastaanotto ja myynti: Luolakalliontie 23, 21420 Lieto

Rakennusjätteet
Recikla Oy Liedon Tuulissuolla

Rakennusjätteen käsittely ja kierrätys

Recikla Oy on Liedon Tuulissuolla hyvien liikenneyhteyksien äärellä sijaitseva kiertotalouden toimija. Olemme erikoistuneet betonijätteen uusiokäyttöön, mutta vuoden 2022 alusta olemme ottaneet vastaan myös sekalaista rakennusjätettä. Kaikki rakennusjätteen käsittely tapahtuu uudessa 2 000 m² kokoisessa hallissamme. Näin voimme varmistua, että ympäristö pysyy siistinä ja kaikki meille tuleva materiaali päätyy tehokkaasti jatkokäyttöön. Punnitukset tapahtuvat nykyaikaisella vaaka-asemallamme vaivatta.

Sähköinen siirtoasiakirjajärjestelmämme takaa asiakkaillemme mahdollisuuden seurata kuormien kulkua lähes reaaliajassa. Tämän ansiosta voimme myös taata asiakkaillemme luotettavan ja läpinäkyvän palvelukokonaisuuden, joka vastaa tämän päivän ympäristövaatimuksia. Myös moninaiset raportit ja yhteenvedot jätehuollon raportointia varten onnistuvat kauttamme helposti.

Kannelliset vaihtolavat

Nyt myös lavoja vuokrattavana

Meillä on vuokrattavana uusia ja laadukkaita, kannellisia vaihtolavoja asiakkaidemme tarpeisiin. Soita Emmalle ja kysy lavavuokrista lisää! 

Scroll to Top